StyleRoom

Tippis inrdetningsdagbog

Tippi

Tippis inretningsdagbogLæs mere om Tippi
Tippi har skrevet 7 indlæg i sin indretningsdagbog


Lyset kommer!

2012-01-20

Det må være lysets snigende tilbagevenden som jeg ubevidst reagerer på. Jeg kan ikke finden anden forklaring på den energi jeg pludselig har fået i forhold til at få ryddet op og organisere vores ting. Nu skal der altså bare ryddes op og ryddes ud!

Vi flyttede for et år siden - tømte husets sidste rum i sommers og der står STADIG en masse flyttekasser her rundt omkring. Problemet er jo nok at pladsen er til det med ekstra værelser og en stor lade.

Min plan er at rydde så meget op at vores pulterkammer bliver tømt. For så skal det enten bruges som børneværelse engang i fremtiden eller til hobbyværelse. Dvs. jeg skal først og fremmest have smidt en hel del ud. Derefter skal jeg finde plads til resten i gæsteværelset, soveværelset, bryggerst, kontoret, laden osv. Og for at finde plads til det der, kræves dér også en gennemgående udsmidning/oprydning. Man beholder alt for meget, når man har plads til det :S


Kommenter

Manden fik lov at bestemme...

2011-05-14

... og valgte RØDE lampeskærme til vores sengelamper i soveværelset. Et værelse, hvor ting/sengetøj i forvejen overvejene er i blå eller grønne nuancer. Så nu går jeg og overvejer en fornyelse, hvor det røde kommer lidt mere i spil.

Og røde lamper synes jeg altså er lidt pornoagtigt... men hvad gør man ikke for husfreden; i resten af huset bestemmer jeg ;)
Kommenter I Tags: rødt, soveværelse, lamper

Jubiii - kronhjort!!!

2011-04-08

Yes :) Så fik jeg en kronhjort til at hænge på væggen. Næsten alle mine kolleger er jægere og én havde 3-4 par gevirer på plade liggende på loftet i laden - jeg kunne bare vælge hvilken en af dem jeg ville have :) Valgte en af de små, for den er fra skoven hvor jeg arbejder - de store flotte var fra Polen, men det er jo ikke sjovt at have hængende.

Så skal den bare op og hænge - tror den skal hænge ved siden af farfar-uret og over de gamle radioer.
Kommenter I Tags: kronhjort

Endelig hjemme i skoven

2011-02-20

Ja, så lykkedes det endelig. Vi flyttede ud i vores skovløberhus midt i december og har først for nylig fået internet. I mellem tiden har jeg haft god tid til at få vores ting på plads - eller i hvert fald der hvor jeg i første omgang forestiller mig tingene skal stå. Efterhånden som vi får hentet det sidste i det gamle hus eller jeg finder noget godt i genbrugsbutikker/IKEA osv. bliver der flyttet lidt rundt på tingene. Og nøøøj hvor har jeg savnet internettet og Styleroom - 2 lange måneder uden forbindelse til omverdnen ad den kanal. Har savnet inspiration og gode ideer til indretningen.

Når man sådan starter med helt tomme hvide stuer, så er der jo et hav af muligheder for hvordan de kan indrettes. Jeg skulle prøve at skabe noget nyt og lækkert af de møbler vi allerede havde og det syntes jeg egentlig var lidt af en udfordring. Jeg er langt fra færdig, men får hen ad vejen gjort hjørnerne færdige et efter et. Og imens går jeg og drømmer om at have råd til at skifte nogle af vores møbler ud, f.eks. vores sofa, som vi i sin tid fik af min farmor og både vi, vores datter, hund og kat har sat sit præg på.

Indtil jeg får taget nye billeder af indretningen, kan man se det tomme hus her i mit picasa-album. https://picasaweb.google.com/stine.maymann/SimmelkjRhus

Stine
2 kommentarer I Tags: skov, hus

Vi nærmer os 1. december og flyttetid

2010-10-25

Jeg er stadig på prøvetid, så der er stadig lidt usikkerhed om hvorvidt vi skal flytte. Jeg ved jeg burde gå i gang med at pakke, men måske er det pga. selv samme usikkerhed at jeg intet har fået gjort endnu. Jeg går og tænker på hver dag at NU må jeg se at komme i gang, men pludselig er dagen gået og intet er sket.

Jeg glæder mig sådan til at rykke ud i skoven. Var forbi huset forleden og går og drømmer om hvordan jeg vil indrette det. Der er 1000 ideer som cirkler rundt i hovedet, men mange af dem koster desværre også en hel del penge *gggg*

Tror faktisk jeg vil prioritere (jule-)hyggen når vi kommer derud. Det kan blive en kold og mørk omvæltning at flytte fra en lille by med gadelamper og ud i en mørk, blæsende decemberskov, så der skal gøres noget ekstra for at gøre det til en god start i huset - ikke mindst for min datter på 2,5 år, som ved samme lejlighed skal starte i børnehave.

Stine
Kommenter I Tags: flytning, nyt hus, skov

Jeg fik jobbet...

2010-07-02

... så nu SKAL vi altså flytte, når min prøvetid er ovre. Jeg kommer til at gå ledig indtil 1.9. så sommeren skal bruges på at få ordnet de ting der skal gøres, så huset fremstår pænt. Vi ved ikke om vi vil sælge eller forsøge at leje huset ud, ingen af delene bliver særlig nemt pga. tiderne og husets beliggenhed på bøhlandet.


2 kommentarer I Tags: flytning, reparationer, sælge

Helt solgt :)

2010-05-25

Vi er efterhånden nået dertil, at vi vil sælge vores hus og flytte et andet sted hen. Hvor vi lander er endnu lidt uvist, og det er vist ikke helt faldet på plads endnu at vi skal herfra. Pt. venter jeg på svar på en job jeg har søgt, hvor der er tjenestebolig med, men får jeg ikke jobbet, vil vi arbejde videre på en gammel drøm om at flytte sammen med et hold rigtig gode venner og finde et dobbelthus et sted mellem Århus/Skanderborg/Horsens.

Så huset her skal gøres klar til salg. Dvs. diverse huller og hængepartier mm. skal fixes og her skal ryddes GRUNDIGT op. Derudover må det jo gerne se pænt ud, når der kommer fremmede og skal se det (for håbentligt). Så der er lidt at tage fat på, i og med at vi begge to er nogle rodehoveder.


1 kommentar I Tags: hussalg, oprydning, renovering


Seneste forumsdiskusioner
2013-04-25 Rullegardiner i mørklæ...
2013-02-26 24/7 loppemarked
2012-12-19 Ændre rækkefølge på fo...
2012-12-03 Besök gärna min blogg!
2012-11-29 Indrætningshjælp søges!
Seneste dagbogsindlæg
2016-10-13 Mynewart.dk - galleri ...
2013-01-18 Stige <3
2013-01-14 te-selskab i legekøkkenet
2012-05-26 Hallen - eller trappeo...
2012-03-10 Opstart.
StyleRooms blog
Svensk album, inspiration
Svensk album, inspi...
Måtte lige dele dette svenske album med jer allesammen: htt...
Uge 17 0g 18 uges album
Uge 17 0g 18 uges a...
I må undskylde at jeg er så forsinket i mine indlæg, men har t...
Ugens album uge 16
Ugens album uge 16
Undskyld forsinkelsen, men her kommer ugens album uge 16: L...
Besøg bloggen