StyleRoom

Indretning, boligindretning og inspiration

Hjem > interview-med-sirlig www.styleroom.se www.styleroom.co.uk www.stylerooms.com.au www.styleroom.de www.stylerooms.com www.stylerooms.dk www.styleroom.fi www.styleroom.no  

interview-med-sirlig 

sirlig5.png

 

 

Interview med Denise fra Sirlig.dk


 

Navn: Denise

 

Stilling: Stadig studerende, webintegrator med små 9 måneder tilbage. Tidligere snuset til grafikermiljøet og som skiltetekniker.

 

Hjemmeside/blog: sirlig.dk

 

 

Sk_rmbillede_2011-02-03_kl._16.48.23.png

 

Hvordan bor du? (Lejlighed. / Hus / andet?): Parcelhus fra 70'erne

 

Hvor i landet bor du? En forstad til selveste hovedstaden


Har du nogle indretningsplaner for 2011? Ork! Det har jeg altid. Jeg tror aldrig mine planer holder op, de bliver bare ved med at udvikle sig.

Helt bestemt skal vi have sat stuen sammen så både X & Y kromoserne bliver glade.

Det næste projekt skal være Mynthes værelse. Det skal laves lidt om, eftersom vi er flyttet.

Gulvene skal males hvide, der skal syes blomster i det græsgrønne langhårede gulvtæppe og hendes prinsesse-gen skal plejes. Hun ER virkelig en rigtig pige.

Har du nogle renoveringsplaner for 2011?
Snart skal der laves ovenlys i vores lange fordelingsgang, og i entré og badeværelse. Det bliver super godt.

Vi skal også ha' delt et stort værelse, fordi vi satser stærkt på at 3 bliver til 4 omkring september måned :-)

 

 

Hvad er dit seneste køb til din bolig? En af de helt vildt populære moderne DSR stole fra Charles & Ray Eames. Helt enkelt hvid, som altid kan bruges.Hvilke farver præger dit hjem og skifter farverne sammen med årstiderne? Jeg tror alle farver præger det, men jeg er især glad for de lidt kølige toner i øjeblikket. Og dog.. Gul er også skøn!

 

sirlig2.png

 

Hvordan vil du få foråret ind i dit hjem? Jeg synes allerede det er på vej herind, selvom det kun er februar. Vi har en del lyse blomster, og hyacinterne dufter.

Når solen rigtig begynder at skinne ind af vinduerne og lune, så tror jeg påskeliljerne og de gule tulipanerne vil fylde vaserne med glæde.

Hvad kendetegner et rigtigt forårshjem for dig? Det må helt bestemt være den gule og glade farve.

Hvad gør en boligindretning personlig for dig?
Når man kan se en person, ved at se dennes hjem. Gerne lidt hulter til bulter med arvestykker og ganske spritnye akrylting.

Beskriv din egen indretningsstil med 3 ord:
Hjemmelig, firkantet og grumset-spontan - nå ja, man er vel kreativ :-)

Har du nogle særlige talenter, du godt vil fremhæve ved dig selv? Njaeh, jeg er god til at lave pizza? ;-) Og til at lave ting til Mynthe som hun synes er så fine, at det udløser et kram til mig. Det er dejligt.

 

Sk_rmbillede_2011-02-03_kl._16.47.52.png

 


Hvad er vigtigst for dig i din indretning?
At jeg selv og vores trekløver herhjemme kan li' den, at vi føler os hjemme og tilpas, alle 3. Det nytter jo ikke noget at det hele er så "straight", at mit barn ikke kan være et barn.

Hvad lægger du først mærke til i andres hjem? Om det er et hjem der matcher dem jeg besøger. Ellers så kan det være sært. Hjemmet er en stor del af personligheden for mig. Rod gør mig ikke forarget, et hjem skal bruges, men der er forskel på rod - noget er organiseret rod, andet er bare.. Rodet..

Synes du danskere er gode til indretning? Jep! Men.. Jeg synes svenskerne er bedre! Vi må ind i kampen.

Hvilke bøger og/eller magasiner inspirerer dig mest?
Jeg er vild med alle de danske magasiner der smider projekter i, som alle kan lave. Nemme små ting, men også større sjove sager.
Med navn på kan jeg nævne "BoligLiv" som det første. "Boligmagasinet" er også skønt at se billeder i, og sidst men bestemt ikke mindst, kan mine drømme flyde når jeg læser i "Rum". Det meste er deres dekoration dutter bare ikke helt når man også er mor.

Hvilken kendt persons hjem kunne du godt tænke dig, at besøge?
Sara Bro. Men det er lidt snyd, jeg husker noget om at jeg har set hendes hjem i et-eller-andet magasin. Men hun er altså sej og helt unik. Jeg er sikker på hendes hjem afspiller hendes perosnlighed 100%. Ville være herligt.

 

 

Sk_rmbillede_2011-02-03_kl._16.49.18.png


Har du en favoritdesigner eller flere? Louise Campbell er altså vild - hende gad jeg gerne se noget mere fra. Også Gry Fager (som har lavet "Mormor"-serien for Normann Cph) er sjov. Men altså.. Der er også alle klassikerne. Wegner, Arne og de andre drenge! Primært dansk, jeg synes at vi på dén front gør der allerbedst.

Hvad inspirerer dig i forhold til at indrette dig? Oftest er det ved at kigge mig omkring, både i reklamer, ugeblade, magasiner og ved at se kunst og møde nye blogs rundt omkring på nettet.

Hvad er dit bedste køb til din bolig? Jeg er enormt glad for 4 stk. temmelig retro-lignende stole jeg fandt i en genbrugsbutik. 4 stk. for 80 kr. Brunt træ, look-a-like-læder på sæderne, og så dunser de bare af at være brugt i mange mange år. Skønt!

Har du nogle favorit butikker fysiske/online? Butikken "Børneværelse med udsigt" i Charlottenlund er ikke helt tosset. Navnet er lidt misvisende, for jeg synes nu også at resten af boligen kan bruge tingene derfra.
Det må næsten også være en af yndlingsbutikkerne online.

Oftest bliver tingene til hjemmet dog købt fysisk, simpelthen fordi min tålmodighed er lig nul, jeg vil ha' tingene med det samme de er købt! :-)

 

Sk_rmbillede_2011-02-03_kl._16.49.03.png

 

Hvor er dit yndlingssted i din bolig? Soveværelset. Vores soveværelse. Har lagt meget vægt på at det er hyggeligt for os at være i, så man kan nyde sin nat. Og nå ja, i den ene ende af soveværelset er alle mine sager også, til trods for man ikke kan se dem fra den ende hvor sengen står, er det meget rart at have det lige i nærheden.

Hvad kommer aldrig ind i dit hjem? Bløde sorte lædersofaer.

Hvor gør du gode loppefund henne? Oftest i genbrugsbutikker. Jeg tør næsten ikke afsløre det, men jeg har held i dem der ligger i Søborg. Det kan næsten glæde en mere end et nyt møbel at finde et rigtig godt kup, og samtidig støtte et godt projekt.

 

Hvad er dit næste køb til dit hjem? Håber og krydser fingre for at vi snart får hevet et par spisebordsstole hjem. Gerne "About a chair" fra Hay, hvide, med træben. De er altså fine!

Hvad ville du redde, hvis dit hjem brændte? Hvis det er materielt, så ville det helt uden tvivl være min pib-i-røv-fugl (ja ja, det kaldes den altså) jeg har fra min mormor. Husker den helt fra dengang jeg var en lille pige med manglende fortænder.

Hvilke farver tror du på bliver trenden i 2011? Grå. Kort og godt (og flot).

Har du et eller flere gode indretningstips? Det vil lyde som en kliché, men gå altid efter hvad DU kan li', det gør altid tingene meget bedre.

 

 

Fra Styleroom, skal lyde et tak til Denise, for det fine interview.

 

 

 

 

 

Seneste forumsdiskusioner
2013-04-25 Rullegardiner i mørklæ...
2013-02-26 24/7 loppemarked
2012-12-19 Ændre rækkefølge på fo...
2012-12-03 Besök gärna min blogg!
2012-11-29 Indrætningshjælp søges!
Seneste dagbogsindlæg
2016-10-13 Mynewart.dk - galleri ...
2013-01-18 Stige <3
2013-01-14 te-selskab i legekøkkenet
2012-05-26 Hallen - eller trappeo...
2012-03-10 Opstart.
StyleRooms blog
Svensk album, inspiration
Svensk album, inspi...
Måtte lige dele dette svenske album med jer allesammen: htt...
Uge 17 0g 18 uges album
Uge 17 0g 18 uges a...
I må undskylde at jeg er så forsinket i mine indlæg, men har t...
Ugens album uge 16
Ugens album uge 16
Undskyld forsinkelsen, men her kommer ugens album uge 16: L...
Besøg bloggen