StyleRoom

Indretning, boligindretning og inspiration

Hjem > Anvendelsesvilkår www.styleroom.se www.styleroom.co.uk www.stylerooms.com.au www.styleroom.de www.stylerooms.com www.stylerooms.dk www.styleroom.fi www.styleroom.no  

AnvendelsesvilkårStyleRooms er et community for boligindretning, hvor du kan få inspiration og inspiere andre ved at uploade billeder af dit hjem. Stylerooms opfordrer til et åbent miljø, hvor brugere er velkomne til at udveksle idéer, spørgsmål og erfaringer.

For at bibeholde respekt imellem brugerne og den gode atmosfære, hvor alle nyder godt af ytringsfriheden, skal følgende regler følges:

Diskussioner:
Det er strengt forbudt at bruge personlige angreb overfor andre brugere. Du har ret til at ytre din mening, men fornærm ikke andre brugere i processen. Tolerance, forståelse og venlighed, skal benyttes i al kommunikation og diskussioner. Hvis du mener at en diskussion er ude af kontrol, kontakt da StyleRooms med det samme.

StyleRooms har det afgørende og sidste ord, i forhold til kommentarer, diskussioner og brugere. Hvis du oplever noget der kræver indgriben fra StyleRooms, så tøv ikk emed at kontakte os.

Politik og religion:
Personlige diskussioner vedrørende poiltik, religion, racer og lignende emner, hører til udenfor StyleRooms og er ikke accepteret på siden.

Etiketter:

StyleRooms er et mødested for dets brugere og er drevet af StyleRooms mderatorer..

StyleRooms har det afgørende og sidste ord, i forhold til kommentarer, diskussioner og brugere StyleRooms har retten til at lave ændringer uden forudgående advarsler, hvis reglerne ikke følges.

Forum:
StyleRooms opfordrer til et åbent miljø hvor tolerance og venlighedskal bruges i enhver kommunikation og diskussion. Hvis reglerne ikke overholdes, StyleRooms ord er gældende, i forhold til at editere og fjerne diskussioner.

Reklame:
Det er forbudt at poste enhver form for reklame på StyleRooms, I stedet kontakt StyleRooms, for at købe reklameplads.Man må dog godt anbefale nogen produkter eller leverandører, som svar på spørgsmål fra andre brugere, men massiv omtale af en leverandør bliver anset som reklame.

Uploadede billeder:
Den person, der uploader billeder, er ansvarlig for at de uploadede billeder ikke er copyright beskyttet.

Vandmærke:
StyleRooms tilføjer et digitalt vandmærke på alle uploadede billeder, for at beskytte uploaderens billeder mod illegal distribution.

Publicering, ansvarlighed og medlemsskab:
Det er kun tilladt at have én (1) registreret brugerkonto. Under ingen omstændigheder har du ret til flere end én.Hvis denn eregel ikke overholdes, vil din brugerkonto blive slettet. StyleRooms vil lave en IP-adresse kontrol, hvis påkrævet. StyleRooms har ret til at bruge det uploadede materialei marketings aktiviteter, både i Offline og online kampagner, uden at spørge uploaderen. Dette inkluderer dog ikke personlige profil fotos eller profil informationer. Information på denn eside kan ændre sig og det er brugerens ansvar at sørge for at denne er opdateret, vedrørende anvendelsesvilkårene.

Seneste forumsdiskusioner
2013-04-25 Rullegardiner i mørklæ...
2013-02-26 24/7 loppemarked
2012-12-19 Ændre rækkefølge på fo...
2012-12-03 Besök gärna min blogg!
2012-11-29 Indrætningshjælp søges!
Seneste dagbogsindlæg
2016-10-13 Mynewart.dk - galleri ...
2013-01-18 Stige <3
2013-01-14 te-selskab i legekøkkenet
2012-05-26 Hallen - eller trappeo...
2012-03-10 Opstart.
StyleRooms blog
Svensk album, inspiration
Svensk album, inspi...
Måtte lige dele dette svenske album med jer allesammen: htt...
Uge 17 0g 18 uges album
Uge 17 0g 18 uges a...
I må undskylde at jeg er så forsinket i mine indlæg, men har t...
Ugens album uge 16
Ugens album uge 16
Undskyld forsinkelsen, men her kommer ugens album uge 16: L...
Besøg bloggen